New Bigfoot thriller STOMPING GROUND looks terrific!


Something I really adore?  Bigfoot movies.  All kinds.  And guess what?  There's a new one hitting DVD and VOD March 8 called STOMPING GROUND.


Here's the synopsis...
Stomping Ground is the story of Ben and Annie, a young couple on a weekend trip to Annie's small North Carolina hometown. At the local bar they run into Paul, a charming old friend of Annie's, and Ben learns something he never knew about his girlfriend: She believes in Bigfoot. In fact, she and her friends used to "hunt" for the creature when they were kids. Before Ben knows it, he's off on an impromptu Squatchin' trip deep in the Carolina backwoods. Amidst the Squatch calls, campfire stories and beers, Ben quickly realizes that Paul may have an ulterior motive in bringing Annie to the woods. And something else out here seems to be after her as well. Everyone but Ben thinks its Bigfoot. But it can't be, can it? After all, Bigfoot isn't real.
Check out the trailer...


Whatcha think?


Thanks for reading a be sure like MorbidMuch on Facebook and follow me on Twitter!

1 Comments

  1. Ngày nay việc mua hàng online, order hàng hóa từ các kênh thương mại nước ngoài đã không còn xa lạ với nhiều người tiêu dùng tại Việt Nam Nên order hàng taobao ở đâu. Thời kì kinh nguyệt là khoảng thời gian rất nhạy cảm đối với các chị em phụ nữ, có thể có nhiều thay đổi khiếm cho bạn luôn cảm thấy mệt mỏi, ê ẩm có kinh nguyệt uống bia được không.
    Khi bạn sở hữu một mái tóc ngắn, bạn nên chọn cho mình một chiếc váy dài, đây là một sử kết hợp rất hoàn hảo và thú vị Con gái tóc ngắn mặc váy gì. Ting.vn chính là một trong những kênh mua hàng trung gian của Aliexpress được nhiều người lựa chọn tại Việt Nam Hàng trên Aliexpress có tốt không. Với sự phát triển không ngừng của công nghệ, sự phát triển mạnh mẽ của các kênh mua sắm, TMĐT và đặc biệt Hướng dẫn mua hàng trên Aliexpress

    ReplyDelete
Post a Comment